Majka troje dece?!

OVO JE NASTAVNICA MATEMATIKE KOJA JE SILOVALA ĐAKE! Otkriveno čime ih je MAMILA da dođu kod nje, isplivali svi detalji!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Nastavnica matematike u privatnoj školi silovala najmanje dvojicu maloljetnih đaka. Mamila ih na svoju farmu, jedan ispričao detalje!

Izvor: Montgomery police department

Nastavnica matematike u privatnoj hrišćanskoj školi priznala je policiji da je učenicima slala svoje gole fotografije i da je sa najmanje dvojicom imala intimne odnose.

Kristal Frost (35), udata majka troje djece, dala je otkaz prošlog mjeseca na Akademiji Krenšo nakon što su isplivali detalji njenog odnosa sa učenicima koji su imali 14 i 15 godina. Slučaj je otkriven kada je jedan od njih pokazao drugu fotografije na kojima je ona gola, a koje mu je poslala preko Snapchat aplikacije. Tražila mu je da joj uzvrati svojim fotografijama "od stomaka nadole", na kojima ne nosi odjeću.

Kristal se najprije branila da je slike slala u šali, ali je potom učenik kazao da je četiri puta sa njom imao se*sualne odnose i klupko je počelo da se odmotava.

Frostova je dječaku nudila intimne odnose, koje su imali na dijelu imanja koje posjeduje njegova porodica. Jednom je, ispričao je dječak, morao da ode na udaljeni dio imanja da bi nahranio pse a nastavnica je tada došla i pružila mu oralni se*s.

Javio se još jedan, bivši đak ove škole, koji je rekao da mu je nastavnica slala pozive za se*s. Kada je prihvatio, našli su se na jednoj farmi dva puta i imali odnose. Ispričao je i da, od trenutka kada je došao na farmu pa do završetka čina, nije izgovorila nijednu jedinu riječ. Potom ga je blokirala na Snapchat aplikaciji.

Kristal je pred sudom u Montgomeriju, u ameriočkoj državi Alabama, optužena za zlostavljanje i distribuciju opscenog materijala.