Osuđena!

VOZILA U "ČUPAVIM" PAPUČAMA I UBILA DVOJICU MLADIĆA! Prozvali je "PAKAO", osuđena na dvije doživotne! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Djevojka koja je vozila u "čupavim" papučama i zaglavila ih pod gasom, a potom ubila saputnike u kolima, osuđena je na dvije doživotne kazne.

Izvor: YouTube/screenshot/WKYC Channel3/AlicePinkCat

Djevojka koja je vozeći u "čupavim" papučama ubila dvojicu mladića osuđena je na dvije doživotne zatvorske kazne, prenose američki mediji.

Makenzi Širila bila je maloljetna prošlog ljeta kada je, vozeći pod dejstvom kanabisa, namjerno "zakucala" automobil u zid. Poginuli su njeni saputnici, a Mekenzi nije pozvala pomoć. Prolaznici su shvatili da je riječ o nesreći kada su ugledali automobil, a u njemu se nalazila Mekenzi sa "čupavom" papučom zaglavljenom na gasu. Mladići u kolima bili su mrtvi i nije im bilo spasa.

Sudija Nensi Margaret Ruso izrekla je djevojci dvije doživotne kazne, na osnovu presude da je kriva po više tačaka optužnice za ubistvo. Američki mediji su Makenzi nazivali "djevojka-pakao za volanom".

Porodice žrtava, Dominika Rusoa (20) i Daviona Flanagana (19), tražile su da dvije doživotne kazne budu odslužene jedna za drugom. Sudija je, ipak, odlučila da budu služene "istovremeno", što znači da će Makenzi već za 15 godina moći da traži puštanje na uslovnu slobodu.

Pogledajte izricanje kazne.

Devojka koja je u "čupavim" papučama ubila dva mladića osuđena na doživotnu
Izvor: Youtube/WKYC Channel 3