Svijet

DILER OSUĐEN ZA UBISTVO MAJKLA VILIJAMSA! Prodao smrtonosnu dozu droge slavnom glumcu - čeka ga DUGA ROBIJA!

Autor Katarina Bojović

Osuđen diler koji je glumcu Majklu K. Vilijamsu prodao smrtonosnu vrećicu heriona.

Izvor: YouTube/GQ

Cio Holivud je šokirala vijest o smrti glumca Majkla K. Vilijamsa, koji je prije dvije godine pronađen mrtav u svom penthausu u Njujorku.

Vilijams je imao samo 54 godine i pronađen je mrtav u trenutku kada se radovao odlasku na dodjelu Emija, gdje je bilo predviđeno da će se ovjenčati nagradom. Obdukcija i sudski zapisnici pokazali su da je Vilijams preminuo tako što se predozirao, dok je na licu mjesta otkriven je pribor za drogu, navela je policija. 

Diler, koji je prodao fatalnu vrećicu heroina sa fentanilom Majklu K. Vilijamsu, glumcu koji je igrao dilera droge Omara Litla u krimi drami HBO "Žica", osuđen je na 10 godina zatvora, navode strani mediji. 

Irvin Kartagena (40) takođe je dobio dodatnu petogodišnju zatvorsku kaznu pod nadzorom zbog zavjere za distribuciju heroina, fentanila i analoga fentanila, saopštilo je Tužilaštvo Sjedinjenih Država za južni okrug Njujorka.

"5. septembra 2021. Irvin Kartagena je prodao Majklu K. Vilijamsu fatalnu dozu heroina sa fentanilom i analogom fentanila. Majkl K. Vilijams je tragično izgubio život nakon što je upotrijebio drogu koju mu je prodao Kartagena", američki tužilac Damian Vilijams je rekao u saopštenju.

BONUS VIDEO: 

Omar u "Žici" analiza lika
Izvor: YouTube/The Take