Svijet

OČAJNI OTAC PALICOM RAZBIJA ŠOFERKU KAKO BI SPASIO BEBU IZ USIJANOG AUTA! Drama na parkingu!

Autor Uroš Matejić

CIJela drama odvijala se na parkingu u Arlingtonu u Teksasu, dok je temperatura vazduha bila 38°C.

Izvor: Twitter/@OliLondonTV

Na društvenim mrežama pojavio se snimak očajnog oca koji palicom razbija šoferšajbnu automobila da bi spasao svoju bebu iz usijanog automobila. Cijela drama odvijala se na parkingu u Arlingtonu u Teksasu, dok je temperatura vazduha bila 38°C. Uz pomoć prolaznika uspjeli su da naprave dovoljno veliki otvor u staklu da izvuku bebu, piše Dejli mejl.

Policija u Harlingenu saopštila je da je roditeljima ključ ostao zaključan u automobilu zajedno sa bebom oko 10.30 ujutro kada je temperatura počela da raste. Žena je na kraju prošla kroz razbijeno staklo i dodala bebu jednom od muškaraca ispred automobila.

Narednik Lari Mur rekao je da je policija pozvana nakon što je beba spašena, a na mjesto događaja stigla je i Hitna pomoć koja ju je pregledala i ustanovila da je dobro. Nije poznato koliko je dugo beba provela zarobljena u automobilu, a Nacionalna uprava za bezbednost saobraćaja saopštila je da je potrebno samo 10 minuta da temperatura u automobilu poraste za 20 stepeni. U proteklih 25 godina, skoro 1.000 djece je umrlo od toplotnog udara zbog toga što su bili zarobljeni u vrelom automobilu.

Tagovi