Svijet

UŽAS! DJEVOJČICA SILOVANA, OSTAVLJENA NA ŠINE I ZAPALJENA: Preživjela horor, prepoznala napadača, a onda se desilo OVO

Autor Ivana Vlajković

Djevojčica u Rusiji je silovana, ostavljena na šine i zapaljena.

Izvor: YouTube/Printscreen/ All most interesting

Učenica Jaroslava Šikova (15) iz Rusije preminula je nakon što je silovana, bačena bez odjeće na željezničku prugu i zapaljena. Djevojčica se u bolnici borila za život 10 dana, međutim podlegla je povredama. 

Zbog užasnog zločina uhapšen je njen drug iz škole Sergej Minjazev (16) nakon čega mu je određen i pritvor. Jaroslava je teško povrijeđena ležala na pruzi kad ju je ugledao mašinovođa. Vidio ju je kako se sa pruge otkotrljala na travu pored. Odmah je pozvao policiju.

"Bila je ostavljena dijagonalno preko šina, krvi je bilo svuda. Vidio sam kad se otkotrljala s pruge i onesvijestila se. Na tijelu je bilo opekotina, čak se i trava u njenoj blizini dimila. Kad su stigli bolničari, još je bila u nesvijesti", ispričao je mašinovođa. Hitno je prevezena u bolnicu gdje se 10 dana borila za život. Tokom tog perioda je uspjela da identifikuje napadača. Pored Sergeja Minjazeva pritvorena su još dvojica tinejdžera. Njihova uloga u ubistvu se ispituje.

Policija sumnja da je djevojčica ostavljena na šinama sa namerom da umre. Kad je pronađena, bila je potpuno gola. Na sebi je imala samo čarape. "Nismo pronašli odjeću. Glava joj je bila krvava, a kosa spaljena. Na tijelu nije bilo krvi, pa sumnjamo da je udarila glavom o šine", izjavio je svedok, piše dejli mejl.

Dodao je da je djevojčica u ustima imala zapaljivu tečnost kako i na intimnom dijelu tijela zbog čega policija smatra da su napadači pokušali da se riješe bioloških tragova. Inače, djevojčica je tog dana bila na zabavi. Vratila se kući, javila se roditeljima i rekla im da ide da spava, kako je ispričao otac. Roditelji su mislili da spava, međutim, djevojčica se iskrala kroz prozor i vratila na zabavu.

Istraga slučaja je i dalje u toku.