Svijet

"SAD IMAM MILIONE, A JOŠ NISAM JE***!" Sin milijardera sa potonule podmornice RAZBIJESNIO SVIJET

Autor Jana Desovski

Nije trebalo dugo da Brajan Sas, posinak milijardera poginulog u podmornici Titan, bude bombardovan negativnim komentarima od strane drugih korisnika.

Izvor: Facebook/Instagram/screenshot

Brajan Sas, posinak britanskog milijardera Hamiša Hardinga, koji je bio na potopljenoj podmornici Titan, ne prestaje da iznenađuje svojim objavama na društvenim mrežama – sada se, prenosi Dejli mejl, pohvalio da će dobiti nasljedstvo, ali je još uvijek ne zna tačan datum kada se to dogodilo.

Na Tviteru je napisao da "sada ima milione na pretek", a jednom korisniku je čak napisao da će dobiti "više nego što će dotični zaraditi u cijelom životu". U SAD može proći do dvije godine prije nego što se izvrši isplata nasljedstva. Nakon smrti svog očuha, Sas je nakratko deaktivirao neke od svojih profila na društvenim mrežama, ali se sada vratio.

"A sa milionima na pretek, još ne mogu da kre**em... Uz sve te pare, hoću samo djevojku da se družim, molim te! - požalio se na Tviteru, ali je kasnije", obrisao bizaran post. Nije trebalo dugo da ga drugi korisnici bombarduju negativnim komentarima jer je očajnički molio za sastanak.

"Jesi li siguran da si zaista zapisan u tom testamentu", upitao ga je jedan od njih. Brajan je bio na udaru kritika čak i dok je potraga za podmornicom Titan još bila u toku. Tada je otišao na koncert benda Blink-182, i neprimjereno komentarisao objave modela OnliFans na Tviteru. Nakon tragedije, Sas se ponovo oglasio na Tviteru ovim riječima: "Vodim sve koji su bili fini na turneju Tejlor Svift u Los Anđelesu!".

Pokojni Harding je sa suprugom Lindom živio u Dubaiju, a njegov posinak je otkrio da je živio u jednosobnom stanu u Ajdahu.