Svijet

PRONAĐENO OBEZGLAVLJENO TIJELO DJETETA NA PLAŽI! Na obalu ga izbacila voda, a navodno nedostaju i drugi djelovi tijela!

Autor Uroš Matejić

Tijelo djeteta je pronađeno na plaži u odmaralištu Kosta Dorada Roda de Bera u pokrajini Taragona na istočnoj obali Španije.

Izvor: Youtube/Printscreen/DangerTV

Tijelo djeteta starosti dvije ili tri godine pronađeno je u utorak ujutru na pješčanoj plaži u odmaralištu u Španiji, prenosi El Pais. Španski mediji pišu da je tijelo bilo obezglavljeno, a pronađeno je na plaži u odmaralištu Kosta Dorada Roda de Bera u pokrajini Taragona na istočnoj obali Španije.

Mediji pišu da je tijelo djeteta bez glave, a navodno mu nedostaju i drugi djelovi tijela. Pretpostavlja se da je tijelo na obalu izbacila voda jer je u poodmakloj fazi raspadanja. Policija je nakon otkrića ogradila područje na kojem se nalazi tijelo, a turisti su poslati na druge djelove plaže. Na licu mjesta obavljen je uviđaj.

Gradonačelnik Roda de Bera rekao je kako bi moglo da se radi o djetetu koje je bilo na jednom od brodova s migrantima koji se prevrnuo u Sredozemnom moru. Istražitelji sada pokušavaju da utvrde identitet djeteta, kao i uzrok njegove smrti, što je veoma komplikovan zadatak, posebno ako se potvrdi da je došao sa mora, gdje jake pomorske struje mogu da pomeraju tijela sa jednog mjesta na drugo za nekoliko sati.