Svijet

TRAŽI PARE ZA DjECU, A 100.000 POTROŠILA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Nova bitka Kevina Kostnera

Autor Dragana Tomašević

Novi detalji burnog razvoda Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner

18. 1. 1955. Kevin Kostner
Izvor: Youtube/Screenshot/The Rich Eisen Show

Glumac Kevin Kostner našao se u centru skandala zbog burnog razvoda od supruge Kristin Baumgartner s kojom ima troje djece.

Kristin, koja je od udaje za glumca domaćica, tražila je od slavnog glumca da joj prepusti vilu u kojoj žive, vrijednu 145 miliona dolara, što on odbija, ali i mjesečno izdržavanje od 248.000 dolara!

U zahtjevu za alimentaciju je navela "da bi njena djeca trebalo da imaju standard kakav i njihov otac", a sada američki mediji otkrivaju i kakav je odgovor stigao od slavnog glumca na ovaj zahtjev.

Advokat Kevina Kostnera je podnio zahtjev u njegovo ime, u kojem se traži da iznos za alimentaciju bude daleko niži, "jer je 100.000 od tražene sume Kristin potrošila na plastične operacije".

Izvor: Profimedia

Kostner je navodno u istoj izjavi rekao da je svota od četvrt miliona dolara "besmisliica" i da se u troškovima koje je Kristin navela kako bi opravdala ovaj iznos pred sudom, navedena i građevinska intervencija na kući u visini od nekoliko desetina hiljada dolara.

Dok sud ne odredi iznos koji će Kostner plaćati na ime izdržavanja djece, američki mediji prenose da je bivša žena, navodno pristala da se iseli iz kuće vrijedne 145 miliona dolara u avgustu ove godine.