FATALNA LOREN

SLIKA VJERENICU U TANGAMA DOK UŽIVAJU NA JAHTI OD 50 MILIONA $! Najbogatiji čovjek na svijetu se ne odvaja od ljepotice

Autor Branka Bajić

Džef Bezos i njegova ljepša polovina Loren Sančez uživaju na luksuznoj jahti u Italiji, gdje su ih uslikali tamošnji fotoreporteri.

Izvor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Multimilijarder Džef Bezos (59), osnivač Amazona i jedan od najbogatjih ljudi u svijetu, uživa u ljubavi s rasnom crnkom, novinarkom Loren Sančez (53), s kojom je već neko vrijeme u Italiji.

Zaljubljeni par je u ponedeljak uživao u romantičnom gradiću Portofinu na njegovoj luksuznoj jahti u vrijednosti od  500 miliona dolara, a tamošnji fotoreporteri su zabilježili kako se provode u luksuzu.

Iako je jahta raskošna, najveću pažnju nije privukla ni ona, a ni Džef, već lijepa Loren koja je pokazala raskošne obline u tanga bikiniju, a kamere su sve zabilježile. Zabilježila je i kamera Bezosovog telefona budući da ju je slikao dok je pozirala na palubi.

Loren je nedavno pokazala vjerenički prsten od 20 karata vrijedan više od 2,5 miliona dolara koji joj je Džef nedavno stavio na ruku, a za njega je ova cijena bila prava sitnica.

Njih dvoje su istog dana helikopterom sletjeli na heliodrom, a potom se gliserom odvezli do jahte, očigledno misleći da će imati privatnost. Zgodna cnka je tada nosila usku crnu haljinu, a dok su šetali obalom držali su se za ruke kao pravi golupčići.