Svijet

SVETLANA SPAŠAVALA DJECU IZ RATA, PA IH PRODAVALA PEDOFILIMA! Užasan zločin, tjerala ih da jedu svoju povraćku

Autor Aleksandar Blagić

Jedna žena iz Poljske je osumnjičena da je spašavala djecu koja su ostala bez roditelja u Ukrajini, a onda ih je prodavala pedofilima kojima je dopuštala da ih siluju.

Izvor: Facebook

Poljsku potresa stravičan skandal zbog otkrića da je jedna žena spašavala djecu koja su ostala bez roditelja iz Ukrajine, a potom ih je zlostavljala i dopuštala pedofilima da ih siluju, piše "Dejli Mejl". Na sudu u Poznanu su otkriveni šokantni detalji zlostavljanja.

Žena po imenu Svetlana Pljuško (53) je maltretirala djecu redovno, a tjerala ih je da stavljaju prljave pelene u usta i da jedu svoju povraćku. Ona je sek*ualno zlostavljala desetoro djece koja imaju između 4 i 16 godina.

Ona ih je drogirala i zvala lokalne pedofile kako bi ih zlostavljali u zamjenu za novac. Tužiteljka Aneta Čamzinska-Penkala je opisala detalje ovog užasa.

"Zajedno i u dogovoru sa neidentifikovanim muškarcima, čineći to stalnim izvorom prihoda, predala im je maloljetnicu da je primora na s*ks", navela je tužiteljka.

Poljski novinar Piotr Žutnicki iz "Gazeta Viborca" je napisao svoja saznanja.

"Držali su je za kosu i silovali, dok je Svetlana stajala na vratima sa telefonom u ruci i gledala kada će proći 20 minuta. Ovi ljudi su vjerovatno platili tih 20 minuta. Djeca su kasnije rekla: 'Mama nas nije spasila", rekao je on.

Dječji psihijatar opisao je kako su djeca bila jako uplašena dok je sa njima razgovarala. Nisu je gledali u oči, pognuli su glave i ruke su držali na koljenima.

"Bili su bledi i jako mršavi. Jedna petogodišnjakinja je imala samo 11 kilograma. Imali su loše zube. Ovo nije nemar koji je nastao u samo nekoliko nedelje. Te noći djevojčica je počela da priča o Svetlaninom nasilju. Nikada nisam vidio takvo dijete. Samo je buljila u jednu tačku, suze su joj tekle niz lice, a ona je pričala i pričala. Prosipala je informacije. Završila bi jednu temu i započela drugu. Sutradan je više djece počelo da priča", ispričao je dječji psihijatar.

Svetlana Pljuško je negirala sve optužbe koje su joj stavljene na teret. Navela je da je prije početka rata u Ukrajini vodila dom u Ukrajini i da nikada nije bilo nikakvih problema.

Suđenje se nastavlja, a njoj prijeti 15 godina zatvora.