Svijet

OTKRIVENO KO SU MUŠKARCI SA SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO NJEMAČKU: Ko bi drugi nego Balkanci?

Autor Anđela Pešić

Njemačka policija otkrila je ko su muškarci koji su uznemirili građane Nojnkirhena kad su ulicom nosili životinju nataknutu na ražanj!

Izvor: Printscreen Youtube BILD

Snimak na kome se vide četvorica muškaraca kako nose životinju na ražnju, podsjetimo, šokirao je građane prije nekoliko dana, a policija se odmah dala u potragu i došla do novih informacija.

"Riječ je o četvorici Bugara koji su organizovali slavlje povodom praznika Svetog Đorđa i Dana bugarske vojske pa su nosili jagnje na ražnju", saopšteno je iz policije.

Männer tragen aufgespießtes Tier durch Neunkirchen
Izvor: Bild/YouTube

Nove informacije umirile su pojedine građane koji su zvali policiju misleći da se na ražnju nalazi pas. Policija je navela i da su Bugari životinju nabavili u obližnjoj mesari.

"Meso je pripremljeno pod legalnim okolnostima. Budući da nisu imali vozilo nosili su ga ulicom", rekla je portparolka policije.

Otkrila je i detalje o muškarcima koji su uznemirili cijelu Njemačku.

"Riječ je o Bugarima koji žive u Nojnkirhenu. Ne preti im nikakva kazna budući da nema kaznenog djela", rekla je portparolka policije.

Mediji u Njemačkoj, podsjetimo, danima su brujali o tome da su građani masovno zvali policiju i prijavljivali da četvorica muškarca ulicom nose ražanj na koji je nabijena životinja kojoj "noge mlohavo vise".