Svijet

MISLILI SU DA SU USVOJILI SIROČE, A ONDA JE USLIJEDIO PREOKRET! Pokušala je da ubije članove porodice - Ona sociopata!

Autor Sara Gajić

Ukrajinka Natali Grejs je usvojena od strane porodice Benet koja je mislila da ona ima samo 6 godina.

Izvor: YouTube/Printscreen/Dr. Phil

Bila je to 2010. godina kada su Majkl i Kristin Barnet vjerovali da su usvojili djevojčicu (6) po imenu Natali Grejs. Par je već imao tri sina i htjeli su da pomognu nesrećnom djetetu. Ali ubrzo su postali sumnjičavi kada su njene godine u pitanju. Veoma brzo su saznali da Natali ima problema sa patuljastim rastom, te da je nije dijete nego žena koja se prestavlja kao dijete dok krije zlokobne namjere.

Barnetovi su tvrdili da je Natalija pokušavala da naudi njima i njihovoj biološkoj djeci. Optužili su je da je pokušala da otruje Kristinu tako što je stavljala izbjeljivač u njenu kafu, te da je jednom prilikom odvukla pokušala da je ubije strujom.

"Dogodilo nam se upravo ono o čemu je snimljen film "Siroče", crtala je slike govoreći da želi da ubije članove porodice... Znali smo da je zateknemo kako stoji pored nas usred noći, nismo mogli da spavamo, morali smo da krijemo oštre predmete. Vidjela sam je kako stavlja izbjeljivač, ili sličnu hemikaliju u moju kafu. Kada sam je pitala što to radi, rekla mi je "pokušavam da te otrujem".

Ukrajinsko siroče je patuljak
Izvor: Youtube/Dr Phil

Mediji me ocrnjuju kao zlostavljača djeteta, ali tu se ne radi ni o kakvom djetetu. Natalija je žena, ona ima menstruaciju, zube odraslih osoba, nikada nije narasla niti dva centimetra, što se ipak događa i kod djece patuljastog rasta," pričala je svojevremeno Kristin. Nakon što su vidjeli sa kim imaju posla, bračni par je "pobjegao glavom bez obzira" ostavljajući Natali u njihovom stanu. Rekli su joj da ne odlaze od nje u Kanadu, već da bi neko od njihove druge djece mogao da nastavi obrazovanje.

Porodica Barnet tvrdi i da su je oni već podvrgli skeniranju kostiju koje je sugerisalo da je ona rođena 1989. godine. Njene smicalice išle su tako daleko da je postavljala smrtonosne prepreke po kući. Majkl Barnet je rekao kako su doktori pregledali Nataliju Grejs, da bi im potom rekli: "Ova osoba je sociopata. Ona je prevarant. Svi ste u opasnosti."

Slučaj Natalije Grejs
Izvor: Youtube/Investigation Discovery

2012. godine, samo dvije godine nakon što su Nataliju zakonski usvojili, Barnetovi su podnijeli zvanični zahtjev da joj se promijeni godina rođenja: sa 2003. na 1989. godinu.Međutim, sud optužuje Barnetove, da bi tek kasnije Majkl Barnet bio proglašen nevin po tri tačke optužnice za zanemarivanje izdržavanog lica i to 2022. godine.

"Željela sam da budem sa Barnetovim. Htjela sam da živim sa njima," rekla je Natalija koja i dalje tvrdi da je bila dijete kada su je Barnetovi usvojili. O njoj je nastavila da brine druga Amerikanka, onaj momenat kada je čitava priča izašla u javnost. Trenutno se emituje dokumentarac pod nazivom "Čudesan slučaj Natalije Grejs" koji ispituje ovaj događaj.