Svijet

RUTINSKI DAN NA POSLU SE PRETVORIO U HOROR!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Radnici koji održavaju kanalizacije ostali su šokirani prizorom u jednoj kanalizacionoj cijevi. Poslali su robota sa kamerom koji je naletio na velikog aligatora.

Izvor: Youtube/ Global News

Radnici na Floridi u Sjedinjenim Američkim Državama čistili su jednu kanalizacionu cijev kada su poslali robota sa kamerom koji je naletio na velikog aligatora u toj cijevi, piše "New York Post". Cev je ispunjena muljem, a snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama i izazvao je mnogobrojne burne komentare.

"Samo još jedan razlog da ne lutate u cijevima za otpadne vode. Tokom kontrole u petak naišli su na aligatora od metar i po", izjavio je portparol gradske uprave Ovida nakon događaja koji se dogodio u petak 5. maja.

Radnici su u toj kanalizacionoj cijevi prvo pronašli žabu, a onda i aligatora od metar i po. Aligator je krenuo da se povlači kada je vidio robota. Robot se potom zaglavio u mulju i to je aligator iskoristio kako bi pobjegao.

Građani se na društvenim mrežama pitaju kako je toliki aligator uspio da uđe u kanalizacionu cijev. Podzemne cijevi su dugačke oko 120 kilometara. Gradski čelnici smatraju da je aligator ušao preko jednog od bazena sa atmosferskom vodom koji služi za sprečavanje poplava tokom oluja.

Aligator u kanalizacionoj cevi
Izvor: youtube/global news