Svijet

BRAJANOVA MAJKA UNAJMILA PRIVATNOG DETEKTIVA! Novi ŠOK detalji sa suđenja - pratio je Anu Volš, a onda je nestala!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Volš je danas sproveden do suda gdje je, u pratnji čuvara uveden u zgradu suda.

Izvor: Facebook/screenshot

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke je danas ponovo pred sudijama zbog optužbi za ubistvo Ane Volš. Velika porota je prošlog mjeseca optužila Brajana Volša (48) iz Kohaseta za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tijela, rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl V. Morisi.

Optužbe protiv Volša promenile su se pošto su istražitelji pronašli dokaze - tragove krvi u podrumu kuće, na stvarima Ane Volš koje je Brajan Volš bacio na deponiju, ali i pretrage koje je vršio preko interneta u danima prije prijave nestanka supruge.

"Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na svojoj tužbi u Okružnom sudu Kvinsi u januaru", rečeno je u januaru. "Ova optužnica premješta slučaj Višem sudu u Norfolku, gdje će biti podignuta optužnica."

Na početku samog suđenja rečeno je Brajanova majka unajmila privatnog detektiva zbog sumnje da Ana vara Brajana. Tužioci su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa djecom se preseli u Vašington. "Brajan je znao da je njegova majka unajmila privatnog detektiva. Rekao je mami da je luda, da je Ana dobra djevojka i da nije u pravu", rekla je advokatica Brajana Volša.

Prilikom prvog pojavljivanja pred sudom, Volš je kratko rekao da nije kriv za ubistvo supruge.