Svijet

DRAMA U DIZNILENDU! Zapalio se zmaj iz filma koji bljuje vatru, posjetioci u panici vrištali

Autor Anđela Pešić

Zmaj se zapalio usred predstave u Diznilendu, a povrijeđenih nije bilo. Požar je izbio u tematskom parku u Los Anđelesu, tokom noćne emisije "Fantazmic"!

Izvor: Printscreen

Zmaj, koji je bio iz filma Maleficent, se zapalio, a video snimci koje su snimili posmatrači su odmah podijeljeni na društvenim mrežama. Na jednom od klipova, zmaj se može vidjeti kako je progutao plamen i dim dok muzika nastavlja da svira u pozadini.

Incident se dogodio u tematskom parku u Los Anđelesu. Požar je izbio sinoć tokom šoua "Fantazmik" na ostrvu Tom Sojer u Diznilendu, u Anahajmu, javila britanski Metro.

Na snimcima koji kruže mrežama vidi se da je požar izbio na zmaju koji bljuje vatru, dok se u pozadini čuju posjetioci kako vrište.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Ljudi su ubrzo evakuisani. Vatrogasna služba Anahajma saopštila je da u požaru nije bilo povrijeđenih. Obim štete od požara za sada nije poznat.

Ostrvo Tom Sojer je dio Diznilenda od 1956. godine i posjetioci u tom dijelu mogu da uđu u svijet jednog od glavnih likova knjige Marka Tvena, prenio je KABC-TV.