Svijet

"OSJEĆAM DA ĆE SE NEŠTO DESITI, PLAŠIM SE!" Poslednja poruka iskasapljene djevojke - Pronađena zakopana 3 TIJELA

Autor Jana Desovski

Tri mlade žene iz Ekvadora pronađene su zakopane u plitkom grobu na plaži sa prerezanim vratovima tri dana nakon što su nestale.

Izvor: Facebook/screenshot/Barrio Sanchez Gonzalez Empalme/Denisse Reyna/Infórmate

Tri nestale mlade žene pronađene su mrtve u Ekvadoru, a na njihovim tijelima su pronađeni tragovi mučenja. Ruke su im bile vezane, usta zalepljena trakama, a neko je njihova tijela bacio u plitku grobnicu. U jezivoj poslednoj poruci jedne od ubijenih djevojaka je pisalo da se plaši da će se "nešto loše dogoditi". Denis Rejna (19), Julijana Masijas (21), i Najeli Tapija (22), pronađene su zakopane u plitkom grobu sa prerezanim vratovima, tri dana nakon što su nestale 4. aprila.

Grupa ribara pozvala je policiju nakon šokantnog otkrića kada su primijetili psa kako njuši zemlju pored rjieke Esmeraldas u blizini Kinindea u Ekvadoru i osjetio se smrad koji je dolazio sa mjesta gdje su djevojke bile zakopane. Porodica i prijatelji jedne od preminulih djevojaka, koji su svi iz Ekvadora, otkrili su da je 22-godišnja Najeli, koja je ujedno majka i model poslala poruku svojoj sestri: "Osjećam da će se nešto desiti". 

Takođe je poslala sestri svoju lokaciju na Vocap u 23:10 u noći kada je nestala i napisala joj da je to "za svaki slučaj". Studentkinja mašinstva Denis (19), takođe je poslala poruku drugarici u poslednjim satima, u kojoj je pisalo: "Osjećam da će se nešto dogoditi i ako mi se nešto desi, zapamti da te mnogo volim."

Lokalna policija vjeruje da su djevojke kidnapovane, mučene i ubijene 5. aprila, dan nakon što su nestale. Na njihovim leševima su se vidjeli tragovi mučenja, ruke su bile vezane lisicama, a na tjielu su bile povrede nanete oštrim oružjem, možda mačetama. Nakon što su njihovi posmrtni ostaci prebačeni u mrtvačnicu, predati su rođacima koji su potvrdili da su to Denis, Julijana i Najeli.

Policija je analizirala kuda su se prije smrti kretale djevojke. Na dan ubistva, crni automobil je pokupio Denis oko 9 sati ujutru nakon što je bila pozvana u hotel "Casa Blanca" u Sameu, koji je otprilike sat vremena udaljen od mjesta gdje su pronađena tijela.

Kasnije se ispostavilo da su Denis i nepoznati vozač pokupili Najeli kasnije tokom dana. Popodne, Denis se vratila u svoju kuću sa svojom prijateljicom. Uveče im se pridružila pjevačica Julijana i rekla rođacima da ide da se nađe sa prijateljem. Julijana je potom postavila status na Vocapu, a na snimku se vide njih tri koje pjevaju u automobilu. Nakon toga im se izgubio svaki trag i niko ne zna šta se dalje dešavalo.