Svijet

DJEČAK IZAŠAO I NESTAO U ŠUMI! Satima tragali za njim, snimak kada su ga našli ZALEDIO sve, on je bio pored njega!

Autor Jana Desovski

Nestalog dječaka su policajci našli u šumi, a njegov vjerni prijatelj se nije odvajao od njega.

Izvor: Twitter/@skynews/screenshot

Četvorogodišnji dječak se izgubio u šumi u Atlantik Sitiju, ali su ga policajci ubrzo pronašli. Prestravljeni dječak je nestao nakon što je u sredu uveče odlutao iz svog doma, sa svojim psom, crnim labradorom, pored sebe. Pronašli su ga policajci i objavili snimak spasavanja.

Policajci su trčali ka dječaku, koji se vidi na početku snimka, koji je bio obučen samo u majicu i šorts. Dječak je pronađen oko 800 metara od svoje kuće, navodi Dejli mejl. "Hej prijatelju... Imam te... Dobro si", rekli su policajci umirujućim tonom dječaku. Četvorogodišnjak je plakao i naricao: "Izgubio sam cipelu... Izgubio sam cipelu".

Dječakova majka je rekla da je čula sinovljev plač, ali da nije mogla da ga pronađe više od sat vremena. Zatim je sa policajcima pratila zvuke dječakovog glasa i oni su ubrzo uspijeli da ga lociraju. Bio je potresen incidentom, ali je ostao nepovrijeđen i pas je sve vrijeme bio pored njega i nije se odvajao. Policija nije otkrila šta je dječaka navelo da odluta u šumu.

"Zahvalni smo što smo mogli da izvjestimo da je zahvaljujući brzoj reakciji policajaca i njegove majke, prestravljeno dijete bezbjedno locirano i dobro je zdravstvenog stanja", napominju iz policije.

Tagovi