Svijet

UBIJENI ESKOBAR BIO BLIZAK SA VELJOM I MESAROM?! Pregledali vozni park klana, pa ugledali auto - bio je na njegovo ime!

Autor Jana Desovski

Ubijeni Ranko Radošević je navodno imao veze sa klanom Veljka Belivuka.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić, Dado Đilas

Jutros oko 11 sati se dogodila pucnjava na pumpi u Rušnju, a muškarac koji je ubijen jeste prema nezvaničnim informacijama, Ranko R. poznatiji kao Eskobar. On je odranije poznat policiji, a navodno je član nikšićke kriminalne grupe. 

Ranko je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka, kao i sa Markom Miljkovićem. Marko Miljković je u svom voznom parku imao je automobil koji se vodio na Ranka R.. Tokom pretresa kuća i prostorija koje je koristio među zaplijenjenim automobilima je i Rankov BMW I3, ranije je pisao Kurir. 

"Osim BMW, Miljković je u svojoj kući imao i saobraćajnu na Rankovo ime, kao i polisu osiguranja za taj automobil", ranije je rekao izvor Kurira. Kako je ranije "Pobjedi" nezvanično ranije saopšteno iz naše policije, Ranko R. je u njihovim službama označen kao bezbjednosno interesantna osoba, dok ga srpski istražitelji, operativno znaju kao švercera kokaina i skanka, pisao je portalanalitika.me.

"Navodno, Ranko Radošević je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića, koji je ubijen u Beogradu, ali je inače, prema operativnim informacijama, pripadnik njegove grupe i grupe Radomira Bobana Baćovića bio i Goran Radoman, koji je prva žrtva rata klanova", otkrio je ranije za Kurir izvor iz istrage.