Svijet

ISPLIVAO NEVIĐENI SNIMAK PUTINOVE LJUBAVNICE! Svet je ovo želeo da zna - Pomenula i poklon koji je sve potvrdio

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Navodna ljubavnica Putina, Alina Kabajeva, dala je intervju u kom je govorila o tome kako je upoznala svog idealnog muškarca.

Izvor: YouTube/screenshot/SPUTNIK

Navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, Alina Kabajeva (39), pre 15 godina dala je intervju školarcima u kom je govorila o tome kako je upoznala svog idealnog muškarca. 

U to vreme Alinu su smatrali najtraženijom ženom u Rusiji, a Putin je tad imao 55 godina. Iako nikad nisu priznali vezu, sumnja se da zajedno imaju dvoje dece i da žive u tajnoj palati koju čuva elitna služba bezbednosti FSO u Valdaju - 250 kilometara severozapadno od Moskve.

U intervjuu, koji je Kabajeva dala pre 15 godina, ne pominje se Putinovo ime ali mnogi sad smatraju da je jasno da je govorila o njemu. Jedan od školaraca tad ju je upitao da li je upoznala svog idealnog muškarca. Na ovo pitanje Alina je dala potvrdan odgovor. 

"Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Ko je on?", upitao je jedan od prisutnih. "Znači, uspeo si da postaviš ovo pitanje, bravo", nasmejala se. "A ko je on?", upitao je drugi. "Čovek, veoma dobar čovek, veliki čovek", odgovorila je, uznemireno se vrpoljeći olovkom. "Ja ga jako volim", rekla je potom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Na drugo pitanje odgovorila je da mu je kao poklon kupila "kaput sa Aljaske, sa krznom, veoma lep". Putin je ubrzo viđen u takvom kaputu. Na pitanje da li je reč o oženjenom čoveku kom je rasturila brak, Kabajeva je zagonetno rekla da je problem u braku već postojao.

"Ako ima problema u porodici i muškarac gleda u drugu ženu, i komunicira sa drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već desio i da u ovoj porodici ne bi bilo ništa dobro", kazala je. Ovaj intervju su mnogi shvartili kao indirektno priznanje da je reč o Vladimiru Putinu.