Svijet

DIJELOVE TIJELA SKUVAO U LONCU SA SUPOM, NOGE ZAVRŠILE U FRIŽIDERU, A GLAVE NEMA! Raskomadao je bivši muž, JEZIVA SMRT

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Dvadesetosmogodišnja Ebi Čo čuveni hongkonški model brutalno je ubijena od strane svog bivšeg supruga, a javnost je šokiralo to što je njeni tijelo pronađeno raskomadano i ostavljeno svuda po kući.

Izvor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press

Hongkonški mediji javili su da je osumnjičeni uhapšene, ali ne samo on nego i njegovi rođaci koji su učestvovali u ovom brutalnom zločinu.

Ebi Čo poslednji put viđena je živa u utorak 21. februara.

Policija je do užasnog otkrića došla u kući u selu Lung Mei, selu pored plaže, udaljenom oko pola sata vožnje od centra grada.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuću koju je iznajmio njen bivši svekar, policajci su otkrili dvije noge u frižideru, kao i žrtvinu ličnu kartu, kreditne kartice i druge stvari, rekao je policijski nadzornik Alan Čung.

Ljudsko tkivo pronađeno je u loncima sa supom, dok glava, trup i ruke žrtve nisu bili na licu mjesta.

Nakon potrage širom grada, policajci su uhapsili Ebinog bivšeg muža, a privedeni su i njegovi roditelji i brat, prenosi SCMP.

U stanu su pronađeni alati koji se koriste za komadanje ljudskih tijela, uključujući mašine za mljevenje mesa, motorne testere, duge kabanice, rukavice i maske.

Čung je rekao da je kuću iznajmio Ebin bivši svekar prije samo nekoliko nedelja.

Policija je saopštila samo da je žena bila 28-godišnja manekenka sa prezimenom "Čoi", ali je od tada South China Morning Post identifikovala kao Ebi.