Svijet

OVO JE MLADIĆ KOJI JE SA OCEM SILOVAO DJEVOJKU KOD PANČEVA! Kupili je za 600 eura!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kupili djevojku za 600 eura, pa se iživljavali nad njom dva dana.

Izvor: društvene mreže

U selu Plandište nedavno se dogodio jeziv zločin, kada su 2. februara otac i sin M. J. i N. J. oteli djevojku D. M. (18) i silovali. Oni su ubrzo uhapšeni i određen im je pritvor, a kako su ispričali mještani sela, ova porodica je poznata po problemima.

Osumnjičenima za silovanje određen je pritvor do 30 dana. Žitelji sela za oca i sina, M. i N. J. nemaju dobre reči.

"Oni su mi neka rodbina, ali već godinama ne pričam sa njima, jer su mi iz kuće odnijeli robu u vrijednosti od 4.000 eura. Oni su loši ljudi i niko ne priča sa njima. M. J. i pije ispred prodavnice i onda postane još agresivniji. Najviše kradu drva. Mom stricu su prodali drva preko dana a iste noći je došao M. J, pošto je znao gdje su, ukrao ih i prodao na drugo mjesto", kaže za Nova.rs jedan meštanin Margite.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud je prihvatio predlog tužilaštva i odredio pritvor protiv osumnjičenih u trajanju od 30 dana. Više javno tužilaštvo u Pančevu će u daljem toku istrage ispitivati svjedoke događaja, te obaviti potrebna vještačenja. Mještani naselja Margita u Plandištu ističu da je ova porodica poznata po incidentima i da često prave probleme.

"Nalaze se tamo gdje treba i nadam se da će tamo što duže da ostanu, da se selo malo smiri. Sa njima niko ne govori, a zbog njih i zaključavamo kuće. Znam da su M. J. ranije prijavljivali za krađu, dođe policija uhapi ga, al’ eto njega ponovo u selu i nastavi po starom", kaže ovaj meštanin Margite.