Svijet

UPLATILI SMJEŠTAJ, PA KAD SU VIDJELI KO IM JE ĆERKA - SVE OTKAZALI! Planirali romantični bijeg, na kraju im PRESJELO!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Roditeljima jutjuberke Loren Sautern je zabranjen pristup Airbnb-u jer su u srodstvu sa njom.

Izvor: Twitter/screenshot/Lauren_Southern

Airbnb je zabranio roditeljima naučnice, jutjuberke, političke aktivistkinje i i filmske rediteljke Loren Sautern da koriste njihovu uslugu. Sautern je objavila vijest na Tviteru zajedno sa obavještenjem Airbnb-a. "Mojim roditeljima je upravo zabranjen pristup Airbnb-u jer su u srodstvu sa mnom", napisala je ona.

"Nikada ništa nisu rezervisali za mene. Ni na koji način me ne predstavljaju. Ni na koji način se nisu javno politički isticali. Kako je ovo na bilo koji način razumno @Airbnb", napisala je ona. Inače Loren je kanadska pripadnica krajnje desnice, koja je bila označena kao "kanadski aktivista".

Možda ce vas zanimati

"Moji roditelji nisu uključeni u politički svijet. Planirali su romantični bijeg u malu kolibu preko Airbnb-a i bili su šokirani kada su čuli da je njihov odnos sa mnom rezultirao zatvaranjem njihovih rezervacija i naloga", rekla je Sautern za Millenial Post.

Evo šta je pisalo u obavještenju Airbnb-a:

"Zdravo. Imamo jednu informaciju koju želimo da podijelimo sa vama. Uklonili smo vas sa platforme Airbnb jer je vaš nalog usko povezan sa osobom kojoj nije dozvoljeno da koristi Airbnb. To znači da više nećete moći da rezervišete smještaje preko Airbnb-a".

"Jedna od rijetkih stvari koja me je održala u politici je sposobnost da govorim šta mislim dok štitim svoju porodicu", rekla je Sautern.

Poruka sa Airbnb-a ne otkriva zašto je njenoj porodici zabranjen pristup servisu, ali su u obavještenju donijeli odluku da zabrane pristup njenim roditeljima. "Radi bezbjednosti naše zajednice, uklanjamo naloge koji su usko povezani sa ljudima kojima nije dozvoljeno da koriste Airbnb".

Sve buduće rezervacije, pišu oni, su otkazane, a novac će biti vraćen.