Svijet

KADIROV NEPREPOZNATLJIV, ČEČENKI LIDER IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Lice izobličeno, svi se pitaju šta mu se desilo (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Lider Čečena, Ramzan Kadirov, izgleda potpuno drugačije u odnosu na period sa početka invazije.

Izvor: YouTube/printscreen/BBC News

Čečenski lider Ramzan Kadirov, posljednjih dana ponovo je u centru pažnje zbog svoje zapaljive retorike da bi po okončanju rata u Ukrajini Rusija trebalo da "denacifikuje i demilitarizuje“ Poljsku. 

"Varšava je podržavajući Ukrajinu uspjela da iscrpi sopstvene vojne resurse, a sada je zbunjena: šta ako, nakon uspješnog završetka „specijalne vojne operacije“ Rusija počne da denazifikuje i demilitarizuje sljedeću zemlju? Na kraju svega, posle Ukrajine na mapi je Poljska! Neću sakriti činjenicu da lično imam takvu namjeru“, napisao je Kadirov.

Međutim ono što su primijetili brojni korisnici Tvitera, je to da Kadirov izgleda potpuno drugačije u odnosu na period sa početka invazije, prošlog februara. Lice vođe Čečena potpuno je izobličeno, a djeluje i da se Kadirov znantno ugojio. 

"Bio na bockanju kod gazdinog plastičara",  "Jesu li ga izujedali komarci iz ukrajinskih biolaboratorija?" "Još samo uši da mu narastu", bili su neki od komentara. 

Pogledajte kako Kadirov sada izgleda: