Svijet

RUSVAJ! OVAKVO DIVLJANJE JOŠ NISTE VIDJELI! Uhvatila muža sa ljubavnicom u autu, a onda je nastao POTPUNI HAOS (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Tvrdi se da je pretučeni njen suprug kojeg je zatekla u automobilu sa svojom ljubavnicom.

Izvor: Twitter/Pluton45873221

Stanovnici Nižnjeg Novgoroda u Rusiji bili su svjedoci lude scene koju je ljubomorna žena priredila na parkingu ispred njihove zgrade.

Kako je u četvrtak saopštila policija, pijana 38-godišnja žena je u ševroletu 31. januara namjerno naletjela na 39-godišnjeg muškarca, nakon čega je žrtvu više puta udarila nogama. Pored toga, udarila je još jednog muškarca i automobilom oštetila sedam parkiranih automobila.

Na snimcima objavljenim na Telegramu vidi se da je rastrojena žena počela da šutira parkiranu Tojotu Kamri, otkinula prednji branik, odvalila retrovizore, a zatim se popela na krov i počela da skače po automobilu. Otišla je vičući nešto, zatim je ušla u svoj auto i počela da se zabija u Tojotu i druge automobile.

Na jednom snimku se pojavljuju i drugi učesnici sukoba: krupniji muškarac udara manjeg muškarca i dvije žene koje pokušavaju da ih razdvoje, a prikazana je i bijesna 38-godišnja žena kako vozi u rikverc, pregazivši noge jednog od muškaraca, obarajući drugog.

U pokušaju da ga još jednom pregazi, zaustavila ju je djevojka u svijetloj odjeći. Žrtvu su odvukli bliže automobilu parkiranom u blizini, a pijana žena je nastavila da uništava Tojotu. Nakon toga je izašla iz automobila i više puta udarila nogom muškarca koji je još ležao na trotoaru.

Prema preliminarnim podacima Istražne komisije, 39-godišnjoj žrtvi je slomljen skočni zglob, dok drugi muškarac nije povrijeđen. Protiv žene je pokrenut krivični postupak za ubistvo u pokušaju, kao i za vožnju u alkoholisanom stanju.

Razlog njene agresije je navodno bila ljubomora. Tvrdi se da je pretučeni njen suprug kojeg je zatekla u automobilu sa svojom ljubavnicom.