Svijet

MORAĆE DA SE NAVIKNE NA MALU ĆELIJU I VODU, IAKO JE PILA ŠAMPANJAC! Evo gdje je konobarica koja je ukrala MILION eura!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Potraga za njom trajala je od oktobra prošle godine, a navodno se krila u našoj državi

Izvor: Polizei Stuttgart

Mirnesa S. je u pritvoru u zatvoru za žene u Švebiš Gmindu nakon što se u ponedjeljak predala policiji na aerodromu u Štutgartu. Žena koja je ukrala više od milion eura iz firme u kojoj je radila moraće da se navikne na malu ćeliju i vodu, iako je navikla na luksuz i šampanjac. U ženskom zatvoru želje se ne ispunjavaju, pišu njemački mediji posle hapšenja. Državno tužilaštvo u Štutgartu uskoro će Mirnesu optužiti za krađu novca od transportne kompanije u kojoj je radila.

Potraga za njom trajala je od oktobra prošle godine, a navodno se krila u našoj državi. Ali izgleda da joj se život u bjekstvu nije dopao jer je njemačkoj policiji preko advokata rekla da će se predati, nakon čega je u ponedjeljak stigla u Štutgart, gdje ju je policija čekala na aerodromu. Umjesto žene prepoznatljive plave kose i naglašene šminke, u Štutgart je stigla kao brineta, gotovo bez šminke na licu, prenosi Feniks.

Za sada još nije poznato da li je Mirnesa priznala pljačku za koju je optužena. "Mirnesa ima njemačko državljanstvo i kada je uhapšena ponašala se smireno", saopštila je policija. Nije jasno kada će ona biti optužena. Slučaj istražuju kriminalistička policija i Državno tužilaštvo u Štutgartu, a gdje se novac nalazi još nije otkriveno.

Mirnesa je u međuvremenu postala poznata široj javnosti, a prema komentarima na društvenim mrežama, stekla je značajan broj fanova. Mnogi pišu da su se nadali da je već u nekim toplijim krajevima gdje posmatra potragu za njom i razočarani su činjenicom da se predala. Sada je ostavljena da čeka presudu u zatvorskoj ćeliji od deset kvadratnih metara.