Svijet

NEPREPOZNATLJIVA! EVO KAKO SADA IZGLEDA KONOBARICA MIKI! Najtraženija žena u Njemačkoj promijenila lični opis (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Fatalne plavuše više nema, jer je ona je sada kratko ošišana brineta.

Izvor: privatna arhiva

Mirnesa S., 42-godišnjakinja bosanskohercegovačkog porijekla, koja je osumnjičena za krađu više od milion eura iz njemačke kompanije za transfer novca, uhapšena je danas na aerodromu u Štugartu. Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije nastale neposredno pre hapšenja na kojima Miki izgleda neprepoznatljivo.

Na ovoj fotografiji se vidi kako fatalne plavuše više nema, jer je ona je sada kratko ošišana brineta. Takođe, na ovoj fotografiji nosi naočare za vid. Kako bi bila neupadljiva obukla se skroz u crno - na sebi je imala duks poznatog brenda, helanke i zimsku jaknu.

Inače, Mirnesa je prema nezvaničnim informacijama najavila preko advokata da će se predati policiji. Navodi se i da je tamošnja policija locirala njenu lokaciju tokom proteklih nedelja, pa je fatalna plavuša bila svjesna da policija "steže obruč" oko nje, preneo je Bild.

Podsjetimo, njemačka policija u Štutgartu je mesecima tragala za ovom ženom, za koju se sumnja da je u oktobru ove godine ukrala više od milion eura koristeći svoj posao u kompaniji za transfer novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja raspisana je nagrada od 37.500 eura.