Svijet

PIJANI MUŠKARAC NABO KAMILU U GLAVU, A ONDA JE NASTAO HOROR! "Prvo ga ujela i zgnječila cijelim tijelom" (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

U Rusiji je kamila 51-godišnjeg muškarca oborila na zemlju i zgnječila.

Izvor: Twitter/Printscreen/Белгород новости (БНР News)

Jedna kamila je nanijela smrtonosne povrede čuvaru lovačke baze u Omskoj oblasti u Rusiji, saopštila je pres služba regionalnog tužilaštva, prenosi RIA Novosti. Incident se dogodio 21. januara u bazi u blizini sela Priozerka u Tjukalinskom okrugu Omske oblasti.

Objavljen je i snimak, na kojem se vidi kako je kamila 51-godišnjeg muškarca oborila na zemlju i zgnječila. "Od posledica zadobijenih povreda, muškarac je umro u medicinskoj ustanovi“, saopštilo je lokalno tužilaštvo.

Prema riječima Marata Gajnulina, glavnog specijaliste za farme kamila u mjestu Aksarajski (regija Astrahan), nastradali čuvar je kriv za ono što se dogodilo. Veštak je primjetio da je čovjek udario kamilu i da je vjerovatno bio pijan.

"Kamile baš i ne vole pijanice. Prirodna reakcija na agresiju je samoodbrana. Kamila ga je ujela i zgnječila cijelim tijelom. Mogla je i da ga gazi, što nije uradila", rekao je Gajnulin.

Direktorka Aksarajskog Alfija Istelejeva takođe vjeruje da je čuvar najvjerovatnije isprovocirao životinju. Prema njenim riječima, kamile su prilično bezopasne i obično ne napadaju, međutim, zimi, kada je u toku sezona parenja, bolje je ne ljutiti mužjake.