Svijet

POSLEDNJA OSOBA KOJA JE ANU VIDJELA ŽIVU JE NJEN BIVŠI ŠEF? Isplivale nove fotografije - Nasmijana i vesela!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Džem Mutlu bio je jedan od poslednjih ljudi koji su vidjeli Anu Volš prije nego što je nestala, a on je zapravo Anin bivši šef!

Izvor: instagram/anawalshe

Nove fotografije koje su se pojavile u javnosti prikazuju nestalu ženu iz Masačusetsa Anu Volš kako se smješka sa svojim kolegama i bivšim šefom - poslednjom osobom koja ju je vidjela živu nakon što je novogodišnju noć provela zajedno sa njom i njenim sada optuženim mužem. Na slikama koje je dobio Dejli Mejl, 39-godišnja agentkinja za nekretnine može se vidjeti kako pozira za korporativne fotografije u oktobru 2021. kada je radila za Gema Mutlua, šefa agencije za nekretnine Mutlu Group sa sjedištem u Bostonu.

Na fotografijama se vidi srećna i ozarena Ana, koja je bila angažovana kao operativni direktor kompanije 2020. godine. Ona se na slikama osmehuje, a na nekim slikama pravi i blesave poze. Takođe na brojnim slikama pozira ruku pod ruku sa Mutluom, sa kojim je imala prijateljski i profesionalni odnos. 

Uprkos tome što je u februaru 2022. otišla u novu agenciju za nekretnine u Vašingtonu, Ana je ostala prijatelj sa Mutluom, kojeg je upoznala godinama ranije preko svog supruga Brajana Volša. Ana se u Sjedinjene Države preselila iz svog rodnog Beograda 2005. godine i radila je u hotelijerstvu prije nego što je prešla na rad sa nekretninama 2020. godine.

U početku je bila smještena u Vašingtonu gdje je imala izvršnu ulogu u hotelu Vilard Interkontinental. Tek nakon što se udala za Brajana 2015. preselila se u oblast Bostona i kasnije se pridružila Mutluovoj kompaniji. Vjeruje se da je profesionalac za nekretnine, rođen u Turskoj, poslednja osoba koja je videla majku troje djece živu u ranim satima nakon što je slavio Novu godinu sa parom u njihovoj kući u Kohasetu.

Ana nije viđena od jutra 1. januara, kada je trebalo da odleti za Vašington, gdje je bila regionalni menadžer u prestižnoj fitmi za nekretnine Tišman Spajer. Nakon njenog nestanka, Mutlu je rekao lokalnim medijima da su se njih dvoje zagrlili oko 1:30 ujutro i da nije bilo 'nikakvih naznaka' da nešto nije u redu. Noć sa Volšovima opisao je kao "svečanu".

"Grlili smo se i slavili i nazdravljali upravo onome što radite za Novu godinu", rekao je tada za VBZ-TV. "Dosta se radovalo novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave nove godine, problemi na čekanju." Rekao je da je njegova bivša radnica sedela na barskoj stolici u njihovoj kuhinji i slala poruke prijateljima tokom obroka i zabave. "Apsolutno nije bilo naznaka da se te noći mogla dogoditi bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo", dodao je on.

Mutlu, koji je otkrio da je par živio u odvojenim kućama, rekao je da je bio šokiran kada je nekoliko dana kasnije dobio poziv od Brajana da ga obavijesti da je Ana nestala. On je agenciji rekao da je, iako je upoznao Anu preko Brajana, postao sumnjičav prema svom prijatelju. "I Ana i Brajan su pojedinačno i zajedno imali veliki uticaj na moj život. Moj najveći strah se prebacio na djecu, pitao sam se da li su djeca bezbjedna. Dio mene je sve vrijeme imao sumnju da je možda bilo loše igre i da se nekako priča jednostavno ne uklapa", rekao je on.

Brajan je prijavio njen nestanak policiji 4. januara nakon što su njeni poslodavci podigli uzbunu kada se nije pojavila na poslu. On je prošle nedelje uhapšen i optužen za dovođenje policijske istrage u zabludu, a u srijedu je zvanično optužen za njeno ubistvo. Policija je nedeljama sastavljala slučaj protiv njega za koji se vjeruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu para i krvave sjekire. Anino tijelo nije pronađeno, uprkos pretresima porodične kuće, dvorišta i drugih djelova Kohaseta, gdje je živjela sa suprugom i njihova tri sina.



Tagovi