Svijet

OGRLICA ANE VOLŠ ŠALJE BRAJANA NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Nije skidala taj nakit - Ključni dokaz pronađen na deponiji (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala poslednjih meseci.

Izvor: Instagaram/anawalshe

Brajan Volš (47) se juče pred američkim Okružnim sudom izjasnio da nije kriv za smrt svoje supruge Ane Volš (38) rodom iz Beograda. Međutim, tužilaštvo je iznelo neke od ključnih dokaza u istrazi među kojima je ogrlica sa Aninim DNK tragovima, a koja je nađena na deponiji zajedno sa njenom torbicom i krvavim rukavom.

"Detaljnim pretresom utvrđeno je da je deo džakova za smeće koje je bacio u međuvremenu spaljen, ali je na deponiji u blizini luksuznog kompleksa u kom živi njegova majka pronađeno 10 kesa za smeće, na kojima su tragovi krvi", navodi se u optužnici.

"U kesama su pronađeni i peškiri, delovi ogrlice Ane Volš, čizme, 'prada' torba, delovi njene odeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sekira", otkriveno je tokom čitanja optužnice.

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala poslednjih meseci, a torba marke "prada" je Ana imala sa sobom kad je nestala.

Podsetimo, Brajan Volš je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu Anu Volš, a onda delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio. Policija je tokom istrage pretražila kontejner u Abingdonu, gde je Brajan navodno viđen kako nosi tešku kesu za smeće. Policija je pronašla 10 kesa za smeće koje su bile umrljane krvlju.

Unutra su otkrili:

  • Papuče sa Aninim i Brajanovim DNK
  • Krpe, traka, medicinsko odelo sa Brajanovim i Aninim DNK
  • Anine čizme Hunter
  • Anina Prada tašna
  • Anina kartica vakcine protiv COVID-19, sa njenim imenom
  • Testeru
  • Makaze za sečenje

Ana se udala za Brajana 2015. godine u Bostonu. Njihova deca su bila u kući u vreme nestanka njihove majke i trenutno o njima brine odeljenje za decu i porodice Masačusetsa.