Svijet

MAKLJAŽA NA ULICI, OBEZBJEĐENJE TUKLO NAVIJAČA! Onda se umiješala i žena pa napravila POMETNJU: "Skinula je suknju!"

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Posle haotičnih scena na ulicama Kanzas Sitija posle utakmice Čifsa, jedna žena je dodatno usijala atmosferu.

Izvor: Twitter/@NoPlugMedia/Screenshot

Jedan neobičan video koji je nastao nakon utakmice NFL tima Kanzas Siti Čifs postao je viralan. Razlog? Malo 'tverkovanja' (miješanja zadnjicom) ispred glava dvojice radnika obezbeđenja koji su se tukli sa čovjekom koji je pravio haos na ulici.

Snimak datira iz novembra i na njemu se vide osobe umiješane u divlju tuču na ulici, kao i ženu koja je 'tverkovala'. Osobe još nisu identifikovane, a gradonačelnik je nazvao ovaj snimak "haosom na ulicama" tog grada. 

Na snimku se ne vidi kako je tuča zapravo počela, ali se jasno vidi kako se obezbjeđenje muči sa mladićem u hokejaškom dresu. U jednom trenutku neko vikne: 'Gdje je policija?', a kasnije se pojavljuje žena u kratkoj suknji i kožnoj jakni i počinje da vrti zadnjicom pred čuvarom. Čuvari su tada konačno uspjeli da obuzdaju muškarca, ali im je pažnju odvukao neočekivani potez nepoznate žene. Cio snimak se završava tako što žena sjedi na muškarcu u dresu i viče: 'Svi ste došli ovamo po mene!' 

"Kao i mnogi od vas, vidio sam kako kruži snimak nasilnih pojedinaca koji se tuku sa obezbjeđenjem. Kao što su to učinili i sa nedavnim nasilnim napadima, naša policijska uprava će istražiti, optužiti i privesti pravdi one koji izazivaju nered na našim ulicama", poručio je gradonačelnik Kvintan Lukas putem Tvitera.