Svijet

PUCNJAVA IZ VOZILA U POKRETU NA SAHRANI! Panika u centru Londona, policija zatvorila dio grada - upleteni NARKO karteli?

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

U Londonu u subotu 14. januara desila se pucnjava na sahrani zbog koje je nastao opšti haos u centru prestonice Engleske.

Izvor: Youtube/ On Demand News

U centru Londona u Velikoj Britaniji se u subotu 14. januara desila pucnjava na sahrani zbog koje je nastao opšti haos u centru grada, piše "Dejli Star". Prema prvim informacijama policije, iz crne "tojote" je pucano u pokretu i to vozilo se udaljilo sa lica mjesta odmah nakon pucnjave.

Pojavili su se snimci sigurnosnih kamera iz jedne ulice koja se nalazi pored crkve u kojoj se održavala sahrana. Povrijeđene su četiri žene i dvoje djece od kojih se jedno nalazi u teškom stanju. Policija je opkolila centar grada i uspjela je da uhapsi osumnjičenog.

Sahranjena je Fresia Kalderon (50) koja je preminula od retke bolesti krvi. Njen bivši muž Karlos Arturo Sančez Koronado je bio u zatvoru zbog pranja novca za Londonske bande koje su tesno sarađivale sa narko kartelima iz Kolumbije, prenosi "Miror".

On je prvi čovjek koji je izručen Engleskoj u kojoj je i bio u zatvoru 2009. godine, navodi "Telegraf". Nakon odslužene kazne zatvora, vratio se u Južnu Ameriku. Nije zvanično utvrđeno, ali on je navodno preminuo u 56. godini života u toku 2022. godine.

Tagovi