Svijet

EVO KAKO IZGLEDA RAZBOJNIK KOJI JE PUCAO NA POLICIJU! Opljačkao pumpu, pokušao da pobegne, policajci uzvratili vatru!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Pojavila se fotografija pljačkaša koji je napao i policiju u Mirijevu.

Izvor: privatna arhiva

U beogradskom naselju Karaburma u ponedeljak oko 21.30 pripadnik policije ubio je pljačkaša koji je prethodno prvi potegao pištolj. Ta intervencija policije dogodila se u Ulici Salvadora Aljendea 22, gde je naoružani muškarac lociran nakon što je ranije u toku večeri opljačkao benzinsku pumpu u Mirijevu. Policijska patrola ga je primetila i uočila da odgovara opisu, potom su mu policajci prišli, a na naredbu da stane, on je izvadio pištolj i nasrnuo na njih.

Tako je policijska patrola sustigla osumnjičenog M.M. (64) sinoć oko 21:35 u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli. On je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja marke "M 70".

Pogledajte fotografije sa mesta pucnjave u Mirijevu:

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog. Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd.

Kako je soopšteno, dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.