Svijet

"NEŠTO SE DESILO PRIJE 6 MJESECI, BRAJANE GDJE JE ANA" Prijatelji Volšovih objavili prepisku za Novu godinu-Zašto ćutiš?

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Podstanari Brajana i Ane Volš govorili su šta se dešavalo deset dana pred nestanak Beograđanke.

Izvor: instagram/anawalshe

Mendi i Majk SIlva, bili su četiri godine podstanari u kući Brajana i Ane Volš, a vremenom su postali i porodični prijatelji. Oni su u ekskluzivnom intervjuu za NBC Boston ispričali o svemu što se čudno dogodilo posljednjih desetak dana.

"Nešto se desilo prije otprilike šest mjeseci između Ane i Brajana Volša. Brajane, gdje je Ana?", glasila je poruka koju je Mendi poslala Brajanu.

"Ona je bila moja prijateljica. Donijela bi alkohol, flaše vina za praznike, ili bi nam donijela čokolade, i mi bismo uradili isto. Ja bih ostavila kolačiće kod nje za nju i njenu djecu.“, rekla je Mandi Silva. Porodica Silva poznaje Volševe osam godina, rekli su da se poslednjih šest mjeseci nešto čudno dešavalo, odnosno da je Ana Volš žurila da se riješi imovine, uključujući svoj auto i stan u kome Silva živi.

Ona je rekla da se ono što se javno zna o slučaju ne poklapa, i zamolila je svog prijatelja da kaže istinu: "Gdje je Ana? Brajane, ako nešto znaš, zašto ne pričaš?"

"Prodali su stan 28. ili 29., neposredno prije nego što je nestala, i to je bila prodaja za keš“, rekao je Majk Silva.

I Majk Silva je rekao da je posljednju poruku dobio od Brajana Volša. Poslao sam mu poruku: "Srećna nova godina“ 1. januara, ali odgovor od Brajana je stigao dan kasnije.

Poruka Brajanu Volšu
Izvor: Printskrin

"Srećna nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon, moj sin ga je upravo pronašao“, rekao je Volš u poruci koju je Silva podijelio sa NBC10 Boston.

Brajan Volš je uhapšen zbog dovođenja policije u zabludu tokom istrage. On se izjasnio da nije kriv. Na suđenju nije pokazao nikakve znake zabrinutosti, čak se smijao.