Svijet

POBIO DJECU PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Detalji masakra koji je potresao cijelu zemlju - identifikovan osumnjičeni! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Policija Jute saopštila je da je Majkl Hajt (42) ubio sedam članova svoje porodice, a potom je izvršio samoubistvo.

Izvor: youtube/FOX 13 News Utah/Screensot

U južnoj Juti u jednoj kući pronađeno je sedam tijela, a pet od sedam ubijenih osoba su djeca! Ovaj stravičan zločin je potresao Sjedinjene Američke Države, a policija je istragom utvrdila da je muškarac po imenu Majkl Hajt (42) ubio svoju suprugu Tauša Hajt (40), njenu majku Gejl Erl (78) i svoju djecu, njih petoro koji su starosti od 4 do 17 godina, piše američki "NBC News".

Ubijena supruga Tauša Hajt je krajem decembra 2022. godine podnijela zahtjev za razvod braka. Zvaničnici navode da to navodno nije uzrok masakra u Juti. Muškarac Majkl Hajt je nakon izvršenih sedam ubistava počinio samoubistvo.

"Istražitelji vjeruju da nema drugih osumnjičenih. Svi dokazi sugerišu da je osumnjičeni oduzeo sebi život nakon što je ubio sedam osoba u kući", stoji u policijskom saopštenju.

Gradonačelnik grada Enoka Rob Dotson rekao je da je zajednica potresena vijestima o sedam tijela i da su svi članovi porodice koju svi znaju u gradu na jugu Jute. On je dao kratku izjavu u srijedu uveče, odmah nakon saznanja o stravičnom masakru.

Mnogi od nas su išlu na službe sa njima u crkvi u zajednici, djeca su išla u školu sa njima”, rekao je Dotson u video izjavi.

Masakr u Juti, 8 žrtava
Izvor: Youtube/FOX 13 News Utah

Tagovi