Svijet

OVO JE MANIJAK IZ SILIKONSKE DOLINE! Uradio nešto BOLESNO u ženskom WC-u, gosti restorana ga jedva savladali

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Direktor kompanije iz Silikonske doline napao je ženu u WC-u restorana, drugi gosti su ga savladali do dolaska policije.

Izvor: Mountain view police department

Direktor kompanije koja proizvodi dronove uhapšen je nakon bizarnog incidenta u jednom restoranu u gradu Mauntan vju u Kaliforniji, zbog čega su ga mediji nazvali manijakom iz Silikonske doline.

Eduardo Moreno (35), direktor kompanija "SeaDrone", zavukao je glavu kroz otvor ispod vrata kabine ženskog toaleta i virio dok je žena koristila WC. Prepadnuta gošća restorana pokušala je da ga slika telefonom, nakon čega je on upao u kabinu, odgurnuo je i oduzeo joj telefon. Moreno je potom pobjegao, ali se onda vratio u restoran gdje su ga drugi gosti savladali i sačekali policiju koja ga je uhapsila.

Moreno je direktor kompanije koja pruža usluge inspekcije velikih brodova dronovima, i na toj je poziciji od 2015. godine. Kompanija se još uvijek nije oglasila zbog ovog incidenta, a policija je pozvala druge žene da se jave ukoliko su imale slično iskustvo. Smatra se da je žrtava "manijaka iz Silikonske doline" bilo više i istraga je u toku.