Svijet

ENDRU TEJT UHAPŠEN ZBOG JEDNE KUTIJE I DEVOJKE?! Oglasila se rumunska policija i otkrila misteriju koja kruži internetom

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Endru Tejt nije uhapšen zahvaljujući kutiji pice koja se videla na jednom snimku.

Izvor: Instagram/cobratate/Printscreen

Brojni mediji spekulišu da je ženomrzac, influenser i kontrovezni milijarder Endru Tejt uhapšen u Rumuniji zahvaljujući kutiji pice koja se videla na snimku koji je napravio o Greti Tunberg. Iz Direktorata za istragu organizovanog kriminala su istakli da to nije tačno. 

"Smešno, ali nije tako", rekla je portparolka Direktorata Ramona Bola, prenosi AP. Endru i njegov brat Tristan uhapšeni su u četvrtak sa još dve osobe. Njih četvorica su optuženi za trgovinu ljudima, silovanje i učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi.

Endru i Tristan tokom saslušanja o pritvoru iskoristili su pravo na ćutanje, naveo je njihov advokat. Endru je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo da je nakon hapšena na njegovom Tviter nalogu objavljena poruka "Matriks je poslao svoje agente". Pretpostavlja se da se poruka odnosila na njegovo hapšenje. Ovaj tvit je za samo nekoliko minuta pogledalo više od pola miliona korisnika ove društvene mreže. 

Tagovi