Svijet

BRŽI OD VOZA! Izašao iz njega na jednoj stanici, pa ga stigao na sljedećoj! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Muškarac je trčao kao ludak ulicama i stigao do sljedeće metro stanice i vratio se u isti voz.

Izvor: Twitter/@ValaAfshar

Svima je poznata scena iz "Lajanja na zvijezde" kada se mladi Gavranić trka sa putničkim vozom i pobjeđuje, naravno, dok nije ušao u ring sa "brzim" vozom. Tako i ovaj snimak muškarca iz Londona, koji izlazi iz voza londonskog metroa, i izleće iz metro stanice da bi se ukrcao u isti voz na sljedećoj stanici, neodoljivo podsjeća na to.

Video snimak je u rekordnom vremenu postao viralan, "Ovaj čovjek je izašao iz voza, otrčao do sljedeće stanice, a zatim se vratio u isti voz", stoji u opisu snimka. Takođe na snimku se vidi kako "sprinter" izlazi iz voza na stanici "Mansion House" u Londonu. Trčao je kao ludak ulicama i stigao do sljedeće metro stanice i vratio se u isti voz.

Pogledajte video ovde:

Ovaj video snimak je skupio, za sada, čak 35,5 miliona pregleda, a Tviter se usijao od komentara: Jedan korisnik je upitao: "Nema bezbjednosnih provjera??" Drugi je rekao: "Samo u Londonu, gdje je svaka stanica tako blizu, zaista možete trčati. Treći korisnik se zapitao: "Ali zašto?" Neko je prokomentarisao: "Onda je dokazano: javni prevoz je prevara". U komentaru se dodaje: "Zamolite ga da to uradi u metrou Delhija. Neće dobiti vremena ni da izađe iz stanice".

Šesti korisnik je dodao: "Izazivam ga da u Indiji prvo uđe u voz iz prvog pokušaja, zatim da izađe iz voza i uđe na sljedećoj stanici". Još jedan je napisao: "Zašto su ove dvije stanice tako blizu?".