Svijet

MASK ODGOVORIO NA PREDVIĐANJA MEDVEDEVA! ODUŠEVIO SE, PA SE PREDOMISLIO: "Ovo je nešto najluđe ikad, 2 stvari nedostaju"

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Vlasnik Tvitera Ilon Mask odgovorio je na previđanja Dmitrija Medvedeva za 2023. godinu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Youtube/Unsplash

Bivši ruski predsjednik i sadašnji drugi čovjek ruskog Savjeta bezbjednosti Dmitrij Medvedev objavio je prognozu za narednu godinu, odnosno spisak događaja koji bi mogli da se odigraju tokom 2023. godine među kojim je predvidio da će Ilon Mask postati predsjednik Amerike. On je naveo da očekuje povećanje cijene nafte, raspad unutar EU, da će Poljska i Mađarska da uzmu dio Ukrajine. U svom mračnom previđanju je napisao da će doći do nekoliko novih sukoba, i da će doći do "stvaranja Četvrtog Rajha na temelju Njemačke i satelita koji su joj se pridružili". 

Jedna od tački jeste i rat između Francuske i Četvrtog Rajha. "Podjela Evrope, uključujući novu podjelu Poljske i odvajanje Sjeverne Irske od Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske i priključenje Republici Irskoj", napisao je on.

Još jedan rat je na pomolu smatra Medvedev, ovaj put je to američki građanski rat, odvajanje Kalifornije i Teksasa u samostalne države.

"Naknadna pobjeda Ilona Maska tokom predsjedničkih izbora u SAD-u u nekim od država koje su nakon građanskog rata dodijeljene republikancima", naglasio je on. Takođe je najavio da će u 2023. godini doći do kraha finansijskih tržišta.

Na ovu objavu reagovao je lično i Ilon Mask koji se u prvi mah oduševio predviđanjima koja pominju i njega na, pa detaljnije objasnio svoj stav.

 "To su definitivno najapsurdnija predviđanja koja sam ikada čuo, a istovremeno pokazuju i zapanjujući nedostatak svijesti o napretku vještačke inteligencije i održive energije", odgovorio je Mask na Tviteru.