Svijet

JEZIV SNIMAK POLICAJKE NA ZADATKU - "BILA JE SKORO MRTVA" Vetar joj nanio DROGU u lice, predozirala se u SEKUNDI i pala!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Pojavio se jeziv snimak policajke iz Amerike na zadatku, koja je tokom akcije hapšenja udahnula veliku količinu droge i predozirala se!

Izvor: Youtube/WKMG News 6 ClickOrlando/Screenshot

Policajka Kortni Benik bila je izložena velikoj količini droge dok je bila na dužnosti, a šokantni snimci sa kamere pokazuju kako ona udiše supstancu i u sekundi pada na pod. Policajka je umalo umrla i nije mogla da diše nakon što je bila izložena fentanilu kada je zaustavila sa kolegama vozilo u kome je bila droga.

Šokantan video prikazuje policajku Tavaresa Kortni Benik kako nepomično leži na ivici puta i ostaje na trenutak bez svjesti. Dežurna policajka se predozirala kada je u utorak zaustavila automobil i zatekla putnika sa narkoticima umotanim u novčanicu. Na snimcima koji su podeljeni medijima vidi se kako se policajka guši i bori da diše nakon udisanja opijata.

Policajka razrogačenih očiju legla je na zemlju, a kolege su pokušale da je osvijeste. Oni su joj ubrizgali nešto u nos nadajući se da će to očistiti receptore na mozgu i poništiti efekte droge. Dok je čekala Hitnu pomoć, Benikova se naslonila na nogu policajca, lice joj je iznenada postalo belo i prestala je da se pomera. "Dišite", rekao je jedan policajac dok ju je drugi lagano šamarao da bi je probudio. "Ne diše, Roni, udari je ponovo", vikao je drugi policajac.

Pogledajte snimak:

Policajka se predozirala
Izvor: Youtube/WKMG News 6 ClickOrlando

Kortni Salivan, kolega oficir, rekla je za Foks Orlando: "Bila je potpuno beživotna, izgledala je mrtvo na ovim video snimcima. Tako da je danas veoma zahvalna. Da ostali oficiri nisu bili tamo, postoji velika šansa i vjerovatnoća da bi danas bilo drugačije i da ne bi preživjela."

Policajci vjeruju da je policajka bila izložena velikoj količini droge koju je zbog vjetra unijela u sebe. Osobe koje su policajci zaustavili, a navodno su imali drogu u svom posjedu, suočavaju se sa mogućim optužbama za krivična djela. Njihova imena nisu objavljena jer još nisu optuženi, saopštilo je odjeljenje.

Tagovi