Svijet

SAMO MLAĐI DOLAZE U OBZIR, POD USLOVOM DA SU ISTETOVIRANI! Plavuša u 5. deceniji pravi haos - "Ovi moji nemaju pojma"

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Atraktivna plavuša otkriva zašto juri isključivo mlađe muškarce.

Izvor: Instagram/dugheed

Amanda je 42-godišnja atraktivna plavuša koja je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. Na TikTok-u ima oko 60.000 pratilaca, dok Instagram profil broji nešto više od 23.000 ljudi koji prate njen sadržaj. Neki psiholozi istakli su da žene, koje su u vezama sa mlađim muškarcima, uglavnom su mnogo srećnije i zadovoljnije.

U prilog tome govore brojne studije u kojima se objašnjava da se žene sa njima osećaju dominantno i da u takvim vezama ima više prostora za jednakost među polovima. Ipak, atraktivna plavuša ima drugačije razloge za to što voli mlađe od sebe. Ona je istakla da nikada neće izaći sa muškarcem koji je njenih godina ili čak stariji od nje. Kako je objasnila, "oni ne znaju da se udvaraju".

 "Muškarci moraju da imaju veoma specifičan izgled, moraju da imaju tetovaže i mišiće i odličan ukus za oblačenje. Ne trebaju mi da se šale kao što se ja zezam, ali moraju da budu duhoviti na svoj način. Izlazim samo sa dosta mlađim momcima i nikada ne bih izlazila sa nekim ko je mojih godina", kaže Amanda koja je nakon pet neuspešnih ozbiljnih veza odlučila da bude u avanturama sa jačim polom.

"Mene samo mlađi zovu da se vidimo. Volim kako izgledaju mlađi momci, jer sam ja u glavi mlada. Problem je što muškarci danas ne znaju da se udvaraju. Ja mlađem momku odmah kažem da želim da ga vidim i nema problema. Ako ne planiram ništa sa njim, onda sam za to da sve ide prirodnim tokom. Ne postoji ništa bolje od intimnog odnosa sa nekim ko je dosta mlađi od vas", rekla je Amanda koja zbog ovih izjava nije naišla na pozitivne kritike na društvenim mrežama.

Šta vi mislite?