Svijet

MONSTRUM SILOVAO MALOLJETNICU PA ŠOKIRAO NA SUDU! Policija u kući zatekla horor, a na zidovima pronašla ODVRATNE slike!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Henri Entoni Sergi (63) je osuđen na 15 godina zatvora jer je maloljetnu djevojčicu od 12 godina držao u kavezu, a onda ju je i silovao!

Izvor: Facebook

Henri Entoni Sergi (63) iz Adelajda (grad u južnoj Australiji) je osuđen na 15 godina i 4 mjeseca zatvora zbog silovanja maloljetne djevojčice (12), prenosi australijski "news.com.au". On ju je vezao lisicama i držao zaključanom u kavezu, a onda ju je i silovao nekoliko puta. On neće moći da podnese zahtjev za uslovnu slobodu prije 2035. godine.

Istragom je utvrđeno da je Henri pravio eksplicitan sadržaj sa maloljetnicom. Navodno je u svojoj kući imao mnogo fotografija i video snimaka na kojima se vidi zlostavljanje i silovanje djece. Ova djevojčica se nalazi na čak 390 fotografija.

Na nekim jezivim fotografijama se vidi djevojčica kako je bez odjeće zlostavljana i mučena, dok se na drugim vidi kako je vezana lisicama za gornji dio kaveza. Henri je imao mnogobrojne slike i snimke mučenja, zlostavljanja i silovanja i druge djece. Na sudu se branio na šokantan način zbog čega je javnost pobjesnila.

"Kada je uhapšen, sarađivao je sa policijom, ali je pokušavao da optuži dijete za užasne stvari koje su se događale. Iznosio je tvrdnje je kako je djevojčica tražila da izvodi bludne radnje pred njom”, naveo je tužilac.