Svijet

POZNATI AMERIČKI GLUMAC IZNENADIO ZELENSKOG - UKRAJINAC SE POSTIDIO! Donio mu poklon: "Kad pobjediš u ratu vratićeš ga!"

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

"Hvala vam na iskrenoj podršci i značajnom doprinosu popularizaciji Ukrajine u svijetu", rekao je Zelenski.

Izvor: Facebook/Володимир Зеленський /Screenshot

Američki filmski glumac i reditelj Šon Pen ponovo je posjetio Ukrajinu i sastao se sa predsjednikom Vladimirom Zelenskim. Ovo mu je već treća posjeta otkako je počeo rat u toj zemlji. Ali ova posjeta je bila posebna.

Pen je donio svoju statuu Oskara Zelenskom kao simbol vjere u pobjedu Ukrajine. On je uručio Oskara predsjedniku Zelenskom da ostane sa njim do kraja rata. Predsjednik Ukrajine se malo postidio kada je Pen stavio statuu na sto, ali je ubrzo od poznatog glumca stiglo objašnjenje.

"To je samo simbolična, smiješna stvar", rekao je on sedeći pored ukrajinskog lidera. "Kad pobjediš, vratite ga u Malibu", rekao je.

Pogledajte snimak:

Zelenski je uzvratio Penu uslugu uručivši mu Orden za posebne zasluge trećeg stepena. Video sa sastanka Šona Pena i Volodimira Zelenskog objavljen je na Fejsbuk stranici ukrajinskog predsjednika. "Hvala vam na iskrenoj podršci i značajnom doprinosu popularizaciji Ukrajine u svijetu", rekao mu je Zelenski.