Svijet

TVITER VIŠE NEĆE BITI BESPLATAN?! MASK ĆE OVO NAPLAĆIVATI: "Trenutni sistem gospodara i seljaka je s*anje"

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Novi vlasnik Tvitera Ilon Mask je najavio da će uskoro verifikovani nalozi biti plaćeni.

Izvor: YouTube / Skynamic

Iako se o tome priča već neko vrijeme, Ilon Masknovi vlasnik Tvitera je potvrdio i najavio da će se verifikovanim nalozima naplaćivati 8 dolara mjesečno da zadrže svoje plave oznake za potvrdu koje ukazuju na njihovu autentičnost. 

"Tviterov trenutni sistem gospodara i seljaka za one koji imaju ili nemaju plavu kvačicu je sra**e. Snaga za ljude! Plava za 8 dolara mjesečno", napisao je Mask na Tviteru i dodao da će cena biti prilagođena po zemlji prema paritetu kupovne moći.

On je takođe naveo nekoliko drugih karakteristika koje bi pretplatnici na Plavi servis dobili, uključujući "prioritet u odgovorima, spominjanju i pretraživanju", za koje je rekao da je "od suštinskog značaja za poraz neželjene pošte/prevare".

Pretplatnici će takođe dobiti mogućnost postavljanja "dugih video i audio snimaka", vidjeli bi samo upola manje oglasa nego ranije, i dobili bi mogućnost da zaobiđu "pejvols" sa "izdavačima koji su spremni da rade sa nama". Dodao je da bi ovo "Tviteru dalo tok prihoda za nagrađivanje kreatora sadržaja", prenosi Sputnik.