Svijet

ŠOK NA RASKRSNICI U CENTRU GRADA! Mladić pitao da uđe u auto pa usledio OBRT - vozač dao gas ali ne zbog zelenog svetla

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Jedan mlađi muškarac (21) je šetao ulicom sa mačetom u Kvinslendu u Australiji i pretio je vozačima da bi im oteo automobil!

Izvor: tiktok/@brisbaneincidentalerts

Jedan muškarac (21) je u Kvinslendu u Australiji hodao ulicom sa mačetom i pretio je vozačima u kolima, piše američki "New York Post". Navodno je želeo da ukrade automobil jednom vozaču koji ga je snimio i taj video je objavio na društvenoj mreži "TikTok".

Snimak je na društvenim mrežama postao viralan za kratko vreme. Ljudi su u šoku zbog izraza lica mladića koji je pravo niotkuda izvukao mačetu i lupao po staklu automobila. Prvobitno se mislilo da je "samo" želeo da uđe u auto, a onda je izvukao mačetu i pretio vozaču po imenu Eš Masakre. Srećom je mladić odustao u jednom trenutku, upalilo se zeleno svetlo na semaforu i Eš je dao gas i udaljio se sa lica mesta. Navodno se ovaj zamalo tragičan događaj desio u centru grada.

Mladić je ubrzo pronađen i uhapšen. U decembru ga očekuje suđenje. Uhapšen je zbog sumnje da je pretio nasiljem, da je hteo da ukrade motorno vozilo i zbog opstrukcije policijske istrage.