Svijet

NUKLEARNI RAT ZAVISI OD POBJEDE RUSIJE? Otkriveno ko gura svijet u GLOBALNI SUKOB - Ukrajina ima samo JEDAN cilj!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Bivši predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev, koji sada obavlja funkciju zamjenika šefa Saveta bezbjednosti, ponovo je zaprijetio nuklearnim oružjem. Otkrio je i od čega zavisi da li će biti nuklearnog rata.

Izvor: Youtube/ US GEGE

Bivši predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev, koji sada obavlja funkciju zamjenika šefa Saveta bezbjednosti, ponovo je zaprijetio nuklearnim oružjem, piše američki "MSN". On je rekao da Zapad poručuje da se “Rusiji ne smije dozvoliti da dobije rat, te da to znači pobjedu Ukrajine”.

Povratak teritorija Ukrajini znači raspad današnje Rusije, to je razlog za upotrebu nuklearnog oružja. Cilj Ukrajine u ratu je već definisao kijevski režim - povratak svih teritorija koji su joj prije pripadale, odnosno, njihovo otklanjanje od Rusije. To je prijetnja opstanku naše države i raspad današnje Rusije”, navodi Medvedev.

Upitao je ko onda planira nuklearni sukob. Otkrio je i ko gura cio svijet u globalni rat.

Recite mi? Šta je to ako nije izazivanje svjetskog rata upotrebom nuklearnog oružja. Nazovimo stvari pravim imenom. Zapadne zemlje guraju svijet u globalni rat. A samo potpuna i konačna pobjeda Rusije garancija je da neće biti svjetskog sukoba”, zaključio je Medvedev.