Svijet

VODITELJ UMRO U EMISIJI UŽIVO! Pozlilo mu, nastala TIŠINA, a onda su shvatili šta se desilo - otkriven uzrok smrti!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Timu Gofu je pozlilo u ponedeljak dok je vodio svoju jutarnju emisiju na radio stanici GenKs Radio.

Izvor: Youtube/ VIAM MEDIA

Radio voditelj Tim Gof (55) doživeo je srčani udar tokom emisije uživo i preminuo, piše Bi-Bi-Si. Kolege i prijatelji ga opisuju kao "toplu, brižnu i duhovitu osobu koja će svima nedostajati".

Gofu je pozlilo u ponedeljak dok je vodio svoju jutarnju emisiju na radio stanici GenKs Radio. Veći deo života proveo je u Safolku u Engleskoj, gde je započeo svoju radio karijeru na Radiju Orvel 1986. godine. 

Radio GenKs kaže da su šokirani i tužni Timovom smrću i da ne postoje reči kojima bi se opisao njihov bol. Radio stanica je izvestila da je Goug preminuo u 7:50 ujutro. Muzika u etru iznenada je prestala, a zatim je ponovo počela nekoliko minuta kasnije.

Poslednje reči voditelja
Izvor: Youtube/ EdEStreams

Džejms Hejzel, direktor Radija GenKs, rekao je: "Ako ste Tima poznavali lično, kao što sam ja poznavao više od 30 godina, onda znate da je bio topla, brižna i zabavna osoba sa kojom su svi voleli da budu u blizini. Naša srca su slomljena od ove tužne vesti. Nadam se da će stotine poruka saučešća i podrške biti bar malo utehe Timovoj porodici, koja je zatražila privatnost u ovom teškom trenutku."

On je dodao da se Gof nedavno vratio iz radio-penzije da bi vodio jutarnju emisiju nakon 10 godina odsustva. Jedan od Gofovih kolega iz vremena kada je još radio na Radiju Orvel sredinom 80-ih, Stiven Foster, opisao ga je kao "sjajnog momka".

"Upoznao sam Tima dok smo zajedno radili popodnevnu sportsku emisiju. Odmah smo kliknuli i naše šale nikada nisu prestajale ni u etru. Tim je bio navijač za Norvič, pa smo se uvek šalili zbog toga", rekao je. "Bio je sjajan voditelj i njegova ličnost se uvek isticala u emisijama. Veoma me rastužila vest o njegovom odlasku. Safolk je izgubio zaista divnog čoveka."

Iza Tima Gofa su ostali ožalošćena majka, brat, sestra i sin.

Tagovi