Svijet

HOROR!ISPLIVAO SNIMAK SA RUSKE TELEVIZIJE! Izjava novinara ŠOKIRALA sve: "Ukrajinsku djecu treba UDAVITI u reci" (VIDEO)

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Ranije tokom intervjua on je takođe rekao da bi "ukrajinske bake dale svoju ušteđevinu za sahranu ako bi ih silovali ruski vojnici“.

Izvor: Twitter/@JuliaDavisNews/Screenshot

Američka novinarka Džulija Dejvis objavila je na svom Tviter profilu šokantan snimak iz emisije na ruskoj televiziji Russia Today. Video prikazuje jeziv razgovor između Antona Krasovskog, direktora RT, i SF pisca Sergeja Lukjanenka, koji je govorio o svojoj posjeti Ukrajini.

"Prvi put sam posjetio Ukrajinu 1980. godine kao djete. Ukrajinska deca su mi tada govorila da je ta zemlja pod okupacijom Moskve. A da nije bilo okupacije, živjeli bi kao Francuska i da su patili pod okupacijom. To nisu bili mali Ukrajinci koji govore ukrajinski, to su bila djeca sa ruskim prezimenima koja govore ruski", rekao je Lukjanenko u emisiji.

Zatim je usledio jeziv odgovor direktora RT-a. "Trebalo ih je udaviti u rijeci Cini, gdje plivaju pačići. Samo udavite tu djecu, udavite ih. To nije vaš metod jer ste vi SF pisci inteligentni ljudi, ali to je naš metod. Ko kaže da ga je Moskva okupirala, treba biti bačen u rijeku", rekao je hladno.

Ranije tokom intervjua on je takođe rekao da bi "ukrajinske bake dale svoju ušteđevinu za sahranu ako bi ih silovali ruski vojnici".