Svijet

"PRAG, VARŠAVA I BUDIMPEŠTA - RUSKE ZEMLJE!" Jezivi snimak je zapalio mreže, cijeli svijet je u strahu! (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Društvenim mrežama kruži čudan snimak koji je u najmanju ruku bizaran. Na njemu se vidi ruski zvaničnik kako recituje dok se iza njega na zelenom ekranu prikazuju evropske prijestonice i poznata turistička mjesta iz cijelog svijeta!

Izvor: Twitter/@francis_scarr

Od jutros se društvenim mrežama širi bizaran snimak na kojem se vidi jedan ruski zvaničnik kako stoji ispred zelenog ekrana i recituje, prenosi hrvatski "Index". Na zelenom ekranu se pojavljuju fotografije evropskih prijestonica, a nakon toga i poznatih destinacija van Evrope.

Na snimku se vidi Kiril Stremousov, zvaničnik u hersonskoj oblasti koju je Rusija zauzela tokom svoje "specijalne vojne operacije". On recituje pjesmu ispred zelenog ekrana na kojem se vidi niz fotografija iz cijelog svijeta.

"Vidim Prag i Varšavu, Budimpeštu i Bukurešt. Ovo je ruska zemlja, koliko je mojih najdražih mjesta ovdje! Gdje god da odem u tenku, to će mi biti najdraža zemlja! Vidim rijeku Amazon, vidim i krokodile! To je ruska zemlja, to je moja domovina!", pjevao je Stremousov.

Snimak se završava rečenicom koja je mnoge zbunila. Nakon te rečenice, Stremousov nestaje ispred zelenog ekrana i snimak se završava.

"Cijeli svijet voli Ruse!"