UZNEMIRUJUĆE!

NA NJENE OČI JOJ RASTRGLI DECU! Majka telom pokušala da spasi devojčicu (5) i petomesečnu bebu - "Bilo je užasno"

Autor Nikola Todorović

Dva pitbula rastrgla su dvoje dece u Americi.

Izvor: youtube/screenshot/WGN News

Dvoje dece je preminulo, a njihova majka je teško povređena kada su ih napala dva porodična psa ispred kuće u Memfisu. Prema pisanju medija, majka dece Kirsti Benard (30) pokušala je svojim telom da spasi dvogodišnju ćerku i petomesečnog sina kada su ih u četvrtak napali razjareni psi rase pitbul. "Legla je preko ćerke pokušavajući da je odbrani od napada. Tada su je napala oba psa, bilo je užasno", ispričao je rođak nesrećne žene.

Deca su proglašena mrtvima na licu mesta, a majka je sa teškim povredama i u kritičnom stanju prevezena u bolnicu. U vezi sa ovom nesrećom oglasili su se i lokalni zvaničnici, i saopštili da sada nije jasno šta je navelo pse na ovaj "užasan čin", budući da su, kako prenosi Foks njuz, više od osam godina bili u porodici i nikada ranije nisu bili agresivni. Podsetimo, sličan slučaj, ali bez smrtnog ishoda, dogodio se u Varaždinu kada su dva bulterijera iz čista mira napali još jednog psa i njegovog 67-godišnjeg vlasnika.

"Napad pasa trajao je 10 minuta. Istraga je u toku, a psi su eutanazirani dan nakon napada", naveli su.

Brojni stanari obližnjih zgrada su svedočili stravičnom događaju koji se desio u subotu ujutro oko 8.30 sati u Varaždinu. U prvom planu su bila Pogledajte snimak sa mesta nesreće: