Svijet

"ONIMA KOJI SU SA NAMA BIĆE DOBRO, OSTALE ĆEMO POBITI": Jezivo upozorenje Putinovog čovjeka

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Jevgenije Satanovski u programu uživo govorio je o situaciji u rat u Ukrajini.

Izvor: Twitter/Printscreen/@JuliaDavisNews

Jevgenije Satanovski koji radi u Institutu koji se bavi pitanjima Bliskog istoka u snimcima emisije, koje je objavila je Džulija Dejvis, reporterka "Daily Beast", koja inače objavljuje snimke iz emisija ruske televizije, govorio je o ratu u Ukrajini, NATO i na koji način bi moglo doći do dalje eskalacije sukoba.

"Vrhunski propagandisti na ruskoj državnoj televiziji razmišljali su o različitim načinima napada na Zapad zbog pomaganja Ukrajini: od zavjere da se ubiju moćni vladini zvaničnici sa 'liste za odstrelj' koju je sastavio Satanovski, do upotrebe energije kao oružja protiv Evrope", navela je ona.

"Oni koji su sa nama biće dobro, ostale ćemo pobiti", rekao je Satanovski. "Pa šta da radimo, da ubijemo 1,5 milijardi ljudi iz zemalja NATO?", upitao je voditelj. "Zašto NATO? Nisu protiv nas. Mala grupa je protiv nas. Ne plaše se ničega. Od doba Gorbačova, kada smo počeli da igramo po njihovim pravilima, oni nas se više ne plaše. To je glavna faktor. I treba da znaju da će, ako bude potrebe, doći njihov kraj", rekao je on. On je dodao da je riječ o stotinama ljudi.

Pogledajte snimka gostovanja satanovskog